Valokuvaaja

Olen tällä hetkellä Tampereella asuva, vuonna 1996 Mikkelissä syntynyt valokuvaaja. Aloitan syksyllä 2019 opiskelut Tampereen Yliopistossa, joten toteutan kuvauksia niin täällä Tampereen seudulla kuin myös Mikkelissä aina siellä käydessäni. Valokuvaaminen ja oman toiminimen mietintä lähti kunnolla käyntiin keväällä 2017, kun innostuin muutaman vuoden tauon jälkeen hankkimaan itselleni uutta kuvauskalustoa vanhan Nikon D3100 tilalle. Tälläkin hetkellä käytössä oleva Nikon D7200 on palvellut hyvin, vaikka haaveena onkin sen päivittäminen täyskennoiseen runkoon.

Aktiivisia kuvausvuosia minulla on takana vasta muutama, mutta olen ollut innokas kuljettamaan kameraa tallilla mukanani jo monen vuoden ajan. Olenkin elänyt hevosten parissa kuusivuotiaasta alkaen ja ratsastuskokemusta on kertynyt jo useammalta vuodelta. Tämän takia voinkin sanoa vahvuudekseni valokuvauksen saralta hevoskuvauksen lähes jokaisessa lajissaan. Omia hevosia minulla on ollut yhteensä kolme, isl-r. Blær fra Heimi, eest-r. Alis EST sekä sh-r. Rissikko, joista viimeisin myytiin aivan ihanaan uuteen kotiin keväällä 2015 oman armeijaan lähtöni ja avoimien tulevaisuuden suunnitelmien vuoksi. Myös yksi ylläpitohevonen sekä liikutushevosia on ollut vuosien varrella.

Kuvauskalustooni kuuluu:

  • Nikon D7200
  • Nikkor 70-200mm f/2.8
  • Nikkor 35mm f/1.8
  • GoPro Hero 6 (vaihtelevasti)

Tietokonehommat hoituu lähes kaikkialle mukanani kulkevalla Applen MacBook Prolla, joka onkin päivittäisessä käytössäni sisältäen Adoben Lightroomin sekä Photoshopin. 

Jos sinulla jäi jotain kysyttävää minusta, kuvaajasta, niin olen tavoitettavissa sähköpostilla, Instagramissa tai Facebookissa.