Hinnasto

Kisakuvat

Nettikuva vesileimalla 5€/kpl · Nettikuvat (pitkä sivu 2048px ja 72dpi) on tarkoitettu omaan käyttöön sosiaalisessa mediassa, ne eivät sovellu tulosteisiin. Vesileiman rajaaminen tai peittäminen on kielletty. Instagramissa tägää @kristarostenphotography sekä #kristarosténphotography ja Facebookissa mainitse Krista Rostén Photography.

Täysikokoinen kuva ilman vesileimaa 30€/kpl · Nämä kuvat on tarkoitettu vain omaan käyttöön ja esimerkiksi kuvatuotteisiin/-tulosteisiin. Näitä kuvia ei saa jakaa sosiaalisessa mediassa, ellei toisin ole sovittu.

Kuvatilauksen tekeminen: Tilaukset tehdään keräyskorin kautta valitsemalla kaikki halutut kuvat. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä tulevatko kuvat nettikuvina (pitkä sivu 2048px ja 72dpi) vai täysikokoisina kuvina, voit mainita jokaisen kuvan kohdalle myös erikseen minkä kokoisen kuvan haluat ostaa juuri kyseisestä kuvasta. Lopulliset kuvat lähetetään sähköpostilla asiakkaalle, kun maksu on suoritettu ja näkyy tililläni.

 

Tilauskuvaukset

Hevos- ja eläinkuvaus alk. 50€ · sisältää esimerkiksi seuraavanlaisen kuvauskokonaisuuden: muoto- tai liikekuvaus, 8 asiakkaan valitsemaa huolella käsiteltyä kuvaa koevedoksista. Jos kuvaukseen sisällytetään sekä muoto- että liikekuvaus tai yksi eläin lisää, lisätään hintaan +20€, jolloin asiakkaalle tulee valittavaksi yhteensä 15 kuvaa koevedoksista.

Rippi-, ylioppilas- tai valmistujaispotretit 80€ · sisältää kuvauksen sekä 10 asiakkaan valitsemaa huolella jälkikäsiteltyä kuvaa koevedoksista.

Tapahtumakuvaukset 50€/h · sisältää kuvauksen sekä asiakkaan kanssa sovitun määrän huolella jälkikäsiteltyjä kuvia koevedoksista.

Muut kuvaukset alk. 50€ · Olen avoin kaikille ehdotuksille, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään Sinulle sopivin kuvauskokonaisuus!

Kaikkiin tilauskuvauksiin sisältyy kuvausten suunnittelu, kuvauskohtainen määrä kuvia koevedoksista valittuna (nettikuvat) ja matkakorvaukset 50 km asti (ylimenevät kilometrit 0,35€/km). Lähtöpaikkana Tampereella Hervanta ja Mikkelissä Vitsiälä/Ristiina. Lisäkuvat kaikkiin kuvauksiin seuraavasti; nettikuvat 5€/kpl ja täysikokoiset kuvat (sisältäen myös nettikuvan) 30€/kpl.

Koevedokset ovat vain kuvien valintaa varten ja niitä ei saa jakaa missään muodossa sosiaalisessa mediassa. Koevedos tarkoittaa käsittelemätöntä, ei valmista kuvaa, jonka päällä on koevedos-vesileima. Asiakas näkee koevedoksista kuvattavan ilmeet ja asennot sekä mahdollisen rajauksen. Koevedoksista asiakas valitsee kuvauskohtaisen määrän kuvia (huom lisäkuvien hinnat), jotka päätyvät huolelliseen jälkikäsittelyyn.

Kuvien toimitus tapahtuu salasanasuojatun nettigallerian kautta, josta asiakas lataa kuvat itselleen. Nettigalleria on avoinna puoli vuotta, jonka jälkeen kuvat arkistoidaan ja niitä voi kysellä vain sähköpostin kautta. Laskutus mahdollista sopimuksen mukaan. Yksittäisten kuvien (kisakuvat) ja tilauskuvausten maksu tilisiirrolla.

Vuoden 2017 vesileimalliset kuvat edelleen vapaasti ladattavissa täältä. Vuoden 2017 täysikokoiset ja vesileimattomat kuvat myydään hintaan 5€/kpl, näissä tapauksissa otathan yhteyttä esimerkiksi Yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Tekijänoikeus

Tämä hinnasto on voimassa 21.3.2019 alkaen toistaiseksi.

Huomaathan, että kuvien täydet oikeudet pysyvät aina kuvaajalla ja luvatta kopioidusta tai jaetusta kuvasta (kolmansille osapuolille) peritään 100€ maksu per kuva. Kuvien kopioiminen ja jakaminen ilman lupaa on tekijänoikeudellinen rikos Suomen lainsäädännössä.

Kuvaajalla on oikeus käyttää kuvia omaan käyttöön, esimerkiksi portfoliossa, sosiaalisessa mediassa (Instagram/Facebook), markkinoinnissa ja nettisivuilla, ellei asiakkaan kanssa toisin sovita. Tilauskuvausten kuvia ei kuvaajan puolesta luovuteta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan/kuvattavan lupaa.

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa, sillä en ole alv-velvollinen. Pidätän oikeuden muutoksiin.

Krista Rostén / Y-tunnus 2837202-5 / rosten.krista@gmail.com